Bomboane Rafaello

de Anamaria Cook in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 5797 vizualizari

 

Cu doar cateva ingrediente si fara coacere va recomand sa incercati aceste delicii macar din cand in cand.

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos plus extra pentru exterior
  • 200 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • alune prajite, nesarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

  Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet.

  Cand zaharul si untul s-au topit stingeti focul si adaugati laptele praf, nuca de cocos si zeama de lamaie, amestecand pana se incorporeaza complet. Formati bile de marimea dorita (eu le-am facut cat o nuca) si impingeti o aluna in centru apoi tavaliti prin nuca de cocos. Puteti adauga si putina napolitana faramata in aluat pentru o consistenta mai crocanta.

  Procedati astfel pana ce epuizati toata compozitia. Puteti servi imediat sau pastra in frigider.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Rafaello